Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

30 db találat

inverter

kifejezésre
1 | 2 | 3

Inverter keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. H-Weld Holding Kft.

  1073 Budapest, Dob u. 82.

  Cégünk hegesztéssel, lángvágással, köszörüléssel, lágy- és keményforrasztás anyagaival és készülékeivel, plazmavágók, láng-, ív- és CO hegesztőgépek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 12. Geopump Kft.

  8000 Székesfehérvár, Pf 5.

  Praktikus eszköz elektromos készülékek működtetéséhez kempingezéskor, sátrakban, hétvégi házban, utazáskor, gépjárművekben.


  Részletek
 • 13. EXTOR Elektronikai Kft.

  1097 Budapest, Gubacsi út 30.

  A 2000-ben alakult EXTOR Elektronikai Kft. a kis és közepes teljesítményű tápegységek forgalmazásával jelent meg a magyar piacon.


  Részletek
 • 14. Panelectron Kereskedelmi Bt.

  1087 Budapest, Osztály u. 16-18./E

  Cégünk elektronikai eszközök kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 15. VELOCIT Bt

  9200 Mosonmagyaróvár, Hajnalka utca 19.

  Napelemek,napelemes áramellátó rendszerek árusitása, tervezése, kivitelezése. 230 Voltos rendszerek, napelemes szivattyúk, lámpák, akkuk, hálózatkapcsolt visszatáplálás.


  Részletek
 • 16. TRAKIS-HETRA Kft.

  1078 Budapest, István u. 10.

  A TRAKIS-HETRA Kft 1991. január 01-én jogutódlással jött létre. Jogelődjét az 1951-es bejegyzésű TRAKIS Szövetkezet alapította kereskedelmi és szerviz tevékenységre. Ebből következően az átalakulás csak a cég formáját, illetve tulajdonosi körét értintette. A fő profil továbbra is az elmúlt több mint ötven évben már jól bevált termékekből tevődik össze, mint transzformátorok, hegesztőgépek, ipari röntgenberendezések, valamint ezek tartozékai és alkatrészei.
  A Kft már megalakulásakor hasznosítani tudta az a...


  Részletek
 • 17. Interpower Kft.

  1026 Budapest, Branyiszkó út 22-24

  Az Interprower Kft. 1991-ben alakult. A megalakulás célja a távközlési, számítástechnikai piac részére DC és AC szünetmentes rendszerek szállítása és telepítése.


  Részletek
 • 18. Forex Kft.

  1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

  Cégünk akkumlátorok importjával foglalkozik.


  Részletek
 • 19. Acculine Elektronikai Kft.

  1142 Budapest, Tengerszem u. 87/a.

  Társaságunk 1991-ben alakult, és jelenlegi formájában 1998 óta működik. Tevékenységi körünkbe tartozik az elemek, akkumulátorok, akkumulátortöltők, tápegységek, inverterek, AC és DC áramforrások, áramellátó rendszerek export-importja, kereskedelme, gyártása, szervize, valamint a kapcsolódó szolgáltatások magas színvonalú ellátása.


  Részletek
 • 20. Cooptim Ipari Kft.

  2030 Érd, Budafoki út 10.

  Az elmúlt évtizedekben a Cooptim Ipari Kft tevékenysége a hegesztéstechnika két meghatározó területéhez kötődik. Hegesztőgépgyártáshoz huzaltolómechanikákat és alkatrészeket készítünk, hazai piacon hegesztőanyagokat és eszközöket kis- és nagykereskedelmi formában értékesítünk. Vállalkozásunk kezdetben különféle mechanikai alkatrészeket gyártott. Az első generációs tolómechanikák 1983-ban készültek el. Exportra 1985-töl szállítunk. Ma a Cooptim Ipari Kft. világszerte a huzaltoló mechanikák egyik legnagyobb é...


  Részletek